Αποστολή στον χώρο σας με Courier

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω της SPEEDEX.

"Ανακοίνωση της Speedex αναφορικά με τον Κορονοϊό"

Παρακαλούνται οι πελάτες:

  • Να αποφεύγουν να προσέρχονται στα Καταστήματα της Speedex, παρά μόνο εάν κρίνεται απολύτως αναγκαίο. Στο Κατάστημα εισέρχεται ένα (1) άτομο κάθε φορά. Οι υπόλοιποι πελάτες, παρακαλούνται να περιμένουν σε σειρά εκτός του Καταστήματος, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερες των 2 μέτρων) μεταξύ τους αλλά και από τη reception.
  • Να λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή τους με τους διανομείς και τους εργαζόμενους των Καταστημάτων,
  • Να προτιμούν τη χρήση καρτών έναντι των μετρητών για τις οικονομικές τους συναλλαγές. Σε περίπτωση που απαιτείται χρηματική συναλλαγή, συστήνεται αυτή να πραγματοποιείται μέσω ανέπαφης συναλλαγής με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  • Η παράδοση Των αποστολών συστήνεται να γίνεται στις εισόδους. Παραδόσεις αποστολών σε κτίρια με περισσότερα του ενός διαμερίσματα θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κτιρίου πολυκατοικίας με μετακίνηση του παραλήπτη σε αυτήν, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων.

Οι παραδόσεις της SPEEDEX πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Για παραδόσεις το Σάββατο, ισχύουν επιπλέον χρεώσεις και απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας.

Οι βασικές χρεώσεις είναι:

Μεταφορικά: 2.00€

Χρέωση υπηρεσίας αντικαταβολής: 1.50€

Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους άνω των 2 kg, υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,81€ πλέον ΦΠΑ για κάθε επιπλέον κιλό.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

*Οι επιπλέον χρεώσεις βάρους ή ογκομετρικού βάρους ισχύουν και για παραγγελίες άνω των 39€.

** Για τις χρεώσεις αποστολών στο εξωτερικό και στην Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210-9402027.

Παραλαβή από το Φαρμακείο

Μπορείτε να παραλάβετε από τον Άγιο Δημήτριο :

Φαρμακείο Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης

Αμφίσσης 21

Τηλ. 210-9319793

Ωράριο Φαρμακείου Αγίου Δημητρίου:

Δευτέρα & Τετάρτη: 08:00 – 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30.

ή από την Αργυρούπολη :

Φαρμακείο Σ. Βαμβακούσης και Σια ΟΕ

Λεωφ. Κύπρου 16

Τηλ. 210-9913336

Ωράριο Φαρμακείου Αργυρούπολης:

Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 – 20: 30

Σάββατο : 9:00 – 15:00

Για να δεσμευτεί μια παραγγελία έτσι ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή της από το Φαρμακείο απαιτεί χρόνο τριών έως πέντε ωρών.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα σας στείλουμε Sms στο κινητό τηλέφωνο,,που έχετε καταχωρήσει με την παραγγελία σας, και θα σας ενημερώσουμε για το πότε μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε.

Προσοχή! Το γεγονός ότι ένα προϊόν φαίνεται διαθέσιμο στο site μας δεν σημαίνει ότι βρίσκεται στο κατάστημά μας και ότι είναι ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί απλά να βρίσκεται στις αποθήκες μας. Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, θα πρέπει να περιμένετε  πρώτα να σας ενημερώσουμε με Sms

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το Φαρμακείο παραμένουν ενεργές για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες κατόπιν διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.